Hybride warmtepomp

Vloerverwarming in combinatie met een (hybride) warmtepomp

Tegenwoordig hebben veel mensen een (hybride) warmtepomp of stappen hier naar over. Vloerverwarming is uiterst geschikt om hierop te draaien en draagt daardoor zeker bij aan het energiezuiniger maken van uw woning. Door de vloerverwarming als hoofdverwarming te kiezen wordt de woning op een zeer gelijkmatige manier goed verwarmd. G. Ruitenberg levert en installeert zelf geen warmtepompen, maar ik kan u wel in contact brengen met een installateur die dit kan verzorgen.

Waarom een hybride warmtepomp nemen?

Er zijn veel verschillende redenen om te investeren in een warmtepomp. Ten eerste kunt u met een warmtepomp flink besparen op uw energierekening, doordat u minder gas verbruikt. Dit is zeker het geval in combinatie met vloerverwarming. Dankzij subsidies kunt u een warmtepomp aanschaffen voor een betaalbare prijs. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu!

Kies ook voor vloerverwarming

Een warmtepomp werkt het best om uw woning te verwarmen met vloerverwarming. Heeft u dit niet of is dit niet mogelijk? Dan kunt u ook voor een hybride cv-ketel kiezen. Met deze soort warmtepomp kunt u uw woning verwarmen met overwegend elektriciteit. Wanneer dit ontoereikend is, kan de cv-ketel met gas extra verwarmen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een lucht-water warmtepomp te kiezen. Wilt u weten wat de beste optie is voor uw woning? Ik beschik over een uitgebreid netwerk aan installateurs die u kunnen adviseren. Ook kunnen zij u meer vertellen over de kosten die komen kijken bij het aanschaffen van een warmtepomp.

Vraag om advies

Overweegt u om een hybride warmtepomp te laten installeren? G. Ruitenberg Dienstverlening brengt u graag in contact met een gecertificeerde installateur die u compleet kan ontzorgen. Zo bent u voorbereid op de toekomst! Neem gerust contact met mij op en vul het contactformulier in op deze website, dan zal ik u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Menu