Infrezen van leidingen

Infrezen van leidingen

Zoekt u een bedrijf dat u kan ontzorgen bij het infrezen van vloerverwarmingsbuizen en leidingen? Dan bent u bij G. Ruitenberg Dienstverlening aan het juiste adres. Ik kan de gehele vloerverwarming monteren, maar ook enkel de sleuven frezen in het beton. Ik voer al mijn klussen netjes uit en kan met apparatuur van hoge kwaliteit zelfs stofvrij frezen.

Mogelijkheden voor het frezen

Gaat u een bestaande woning verbouwen? Dan is het goed mogelijk om in een zandcement vloer te frezen. Ik frees de sleuven op 10 cm van elkaar en daar komt een 16 mm slang in te liggen. Een groep zal uit maximaal 95 strekkende meters bestaan. Afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters waar de vloerverwarming moet komen wordt er een verdeler gekozen. De buis wordt vervolgens weer aangesloten op deze verdeler. De vloerverwarming kan zowel op een cv-installatie als een warmtepomp draaien. Uw installateur kan het geheel aansluiten en correct inregelen. Wilt u vloerverwarming laten frezen in een zandcement vloer op een verdieping? Dan kan ik dat ook realiseren.

Volledige montage en aansluiting

Wanneer u voor deze manier van monteren kiest, hoeft u geen volledige vloer meer te laten storten. U kunt de sleuven dichtsmeren met tegellijm, cement of egaline. Zo wordt uw vloer mooi afgewerkt. Afhankelijk van de buisafstand die u heeft gekozen voor uw vloerverwarming, frees ik de bijpassende sleuven in de bestaande zandcement dekvloer. Betreft het een andere soort vloer? Dan is het verstandig om eerst contact met mij op te nemen. Zo weet u zeker dat ik uw vloer kan frezen. De buisafstanden waar u uit kunt kiezen zijn 10, 15 of 20 cm. Al het freeswerk verricht ik met apparatuur van hoge kwaliteit en verloopt vrijwel stofvrij.

Vraag om meer informatie

Wilt u graag een ervaren expert inschakelen voor het infrezen van leidingen? Schakel dan G. Ruitenberg Dienstverlening in. Met mijn ervaring en expertise kan ik vakkundig en netjes uw vloerverwarming monteren. Bovendien geniet u bij mij altijd van een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over mijn diensten? Neem dan contact met mij op en vul het contactformulier in.

Menu