Systemen

U kunt kiezen uit diverse vloerverwarming systemen.

Bundelen op draadmatten

Afhankelijk van de gekozen buisafstand (10, 15 of 20 cm) bundel ik de 5 laags PE-RT vloerverwarming buis op gegalvaniseerde draadmatten van 3 mm, waarover u de afwerkvloer kan storten/gieten. Dit pakket is incl. randstrook en de gewenste verdeler. Bij deze vloer kan er als optie ook nog een dunne isolatiefolie onder gelegd worden.

Tackeren op isolatieplaat

Afhankelijk van de gekozen buisafstand (10, 15 of 20 cm) tacker ik de 5 laags PE-RT vloerverwarming buis op EPS isolatieplaten (2, 3 of 4 cm), waarover u de afwerkvloer kan storten/gieten. Dit pakket is incl. randstrook en de gewenste verdeler. Bij deze vloer is wat meer vloerhoogte nodig i.v.m. de gekozen isolatieplaat.

Frezen in bestaande vloer

Afhankelijk van de gekozen buisafstand (10 of 15 of 20 cm) frees ik (stofvrij) sleuven in de bestaande zandcement dekvloer waarin de 5 laags PE-RT vloerverwarming buis wordt gelegd. De sleuven kunt u daarna dichtsmeren met een tegellijm, cement of egaline. Dit pakket is incl. de gewenste verdeler.

Bij alle vloerverwarming systemen wordt afhankelijk van de oppervlakte en warmtebron de grote en type van de verdeler bepaalt. De 5 laags PE-RT vloerverwarming buis wordt d.m.v. adapters vakkundig op de verdeler aangesloten, waarna het systeem onder luchtdruk wordt afgeperst.

Als u vakkundig vloerverwarming aangelegd wil hebben tegen een scherpe prijs neem dan contact met mij op, ik wil u graag van dienst zijn! Op het contactformulier (bij omschrijving) indien mogelijk alvast het gewenste systeem, de oppervlakte(n) en warmtebron aangeven. U kunt bij het formulier ook alvast een tekening/schets meesturen.

Menu