Uw huis beter isoleren?

Uw huis beter isoleren? Laat vloerverwarming tackeren op isolatieplaten

Vloerverwarming kan op diverse manieren gemonteerd worden. Eén van de meest rendabele manieren om vloerverwarming te monteren is door de buizen te tackeren op isolatieplaten. Door de vloerverwarming op isolatieplaten te monteren gaat er minder warmte verloren, wanneer u uw huis beter wilt isoleren is dit het overwegen waard. G. Ruitenberg Dienstverlening staat graag voor u klaar om uw vloerverwarming op een vakkundige wijze te monteren.

Wat is een tackerplaat?

Een tackerplaat is een 2cm dikke piepschuimplaat die zorgt voor meer isolatie in uw woning en ook geluiddempend werkt. Op de tackerplaat wordt vervolgens de vloerverwarmingsbuis vast gemonteerd, hierbij zorg ik voor een optimale verdeling van de 5 laags PE-RT buizen. Een groep zal maximaal 95 strekkende meters zijn. De buis wordt aangesloten op een verdeler. De verdeler kan draaien op zowel een cv- installatie als een warmtepomp. Uw installateur kan het geheel aansluiten en correct inregelen. Nadat de vloerverwarming is bevestigd, kunt u de afwerkvloer er overheen storten of gieten. Let er bij tackerplaten wel op dat het geheel dus een stukje hoger op de vloer komt. Afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters waar de vloerverwarming moet komen, wordt er een verdeler gekozen.

Een offerte aanvragen

Wanneer u mij wilt inschakelen voor uw klus kunt u gerust contact met mij opnemen. Geef alle benodigde informatie aan mij door en vervolgens stel ik een offerte voor u op. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij u op locatie, zodat ik een beter beeld krijg van de situatie. Na het geven van uw akkoord plan ik de werkzaamheden in.

Neem contact op

Wilt u de vloerverwarming op isolatieplaten laten monteren, en zo uw huis beter isoleren? Schakel dan G. Ruitenberg Dienstverlening in en geniet van een strak en effectief resultaat. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met mij opnemen. Vul eenvoudig het contactformulier in met alle benodigde informatie en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Menu